FAQ

FAQ

Hvorfor skal jeg bruge NuttetCovers?
Vi hjælper dig med at finde det perfekte produkt ubesværet. Indtast bare det, du leder efter, og tryk på Enter. Vores søgeresultater giver dig en bred vifte af produkter til dit valg. Du kan nyde en one-stop shopping oplevelse, og vi vil sende dig varer gratis.

Hvordan kan jeg ændre min ordre?
Bare send email til nuttetcovers@hotmail.com inden for 12 timer. Sørg for at medtage dit ordrenummer! Hvis du vil ændre stil eller farve, så kontakt os venligst via e-mail.

Jeg savnede fremme af min seneste ordre. Kan jeg stadig nyde rabatten?
Fortæl os venligst via email, og vi vil gerne vide dit ordrenummer og dine efterfølgende fordele. Hvis det anses for at være relevant, vil vi gerne evaluere de produkter, du ejer, og indløse dette tilbud. Vi undskylder, men vi kan ikke spore tilbage til de 5 dage efter bestillingsdatoen.

Jeg kan ikke finde den vare, jeg leder efter.
Det kan skyldes, at vi ikke har angivet de varer, du leder efter. Du kan også prøve at søge ved at indtaste det ønskede produkt i søgefeltet. Kontroller også din stavemåde og produktnavn omhyggeligt for at sikre, at du indtastede det korrekt.

Jeg har bestilt en ordre, men når jeg kontrollerer status, viser den "" pause "". hvad skete der?
Din forsendelsesadresse har ikke et gadenummer eller kan ikke være komplet.
Hvis ovenstående problem opstår på din ordre, vil du modtage en mail fra os. Derfor, hvis du endnu ikke har modtaget en sådan bekræftelses-email, skal du kontrollere spam / spam-mappen for den email, du registrerede på vores hjemmeside. Før vi behandler din ordre, har vi brug for at give dig flere oplysninger.

Jeg har bestilt flere telefon cases, men jeg kan ikke finde dem alle. Hvor er den manglende telefon sag?
Sørg for at åbne alle pakker først. Medmindre andet er påkrævet, sætter vi normalt alle telefon cases i en pakke. Hvis du har tjekket og telefonkassen stadig ikke findes, bedes du kontakte os.

Hvordan betaler jeg?
Du kan bruge følgende metoder til at foretage betalinger: PayPal, kreditkort (Visa, Master Card) og Western Union.

Hvornår kan jeg modtage mine varer?
Vores primære levering er via ekspreslevering, der tager 5 til 12 hverdage afhængigt af bestemmelsens destination. Jo tættere du er til hovedcentret, desto hurtigere bliver leveringen.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil returnere købet?
Vi har oprettet vores egen returpolitik, så sørg for at du gennemgår og forstår denne politik, før du bestiller. Hvis varen refunderes, kan du udfylde din konto med en returanmodning.

Er min betaling sikker?
Vi gemmer ikke dine betalingsoplysninger og bruger krypteringsteknologi til sikkert at behandle betalinger. Så det er sikkert at betale i vores butik.

Hvad skal jeg gøre, hvis det produkt, jeg har købt, har et problem og skal udskiftes?
Du kan kontakte vores kundeservice direkte og sende en email til: nuttetcovers@hotmail.com.

Hvor ofte opdaterer dine produkter?
Vi opdaterer jævnligt, vær så velkommen til at tjekke vores nyeste produkter.

Copyright © 2018 NuttetCovers. Alle Rettigheder Forbeholdes.