Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

NuttetCovers er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv. Inden du sender oplysninger via tjenesten eller via tjenesten, skal du læse denne politik og vores brugsbetingelser og eventuelle andre dokumenter, der er nævnt heri, omhyggeligt for at forstå vores syn på dine oplysninger og hvordan vi håndterer det.

Vi samler information på en række måder, herunder når vi giver information direkte til os, og når vi passivt indsamler dine oplysninger, f.eks. Indsamling af oplysninger fra din browser eller enhed.

Cookies og andre elektroniske teknologier
Vi og vores tjenesteudbydere kan også indsamle data om din brug af tjenester ved at bruge internetserverlogfiler, cookies og / eller sporingspixel. Webstedets serverlog er en fil, der gemmer hjemmesidenes aktivitet og bruges til at skelne den fra andre brugere af vores hjemmeside.

Hvordan bruger vi dine oplysninger
Vi må bruge dine oplysninger til følgende formål:

Med det formål at give dig
Opfyld vores forpligtelser som følge af enhver kontrakt, vi har med dig, herunder at give dig de oplysninger, produkter og tjenester, du anmoder om fra os, onlineindhold og behandling af dine anmodninger og henvendelser
Behandle dine initierede transaktioner eller levere funktioner, tjenester og produkter, der leveres via tjenesten;
Send dig oplysninger om dit forhold til os eller transaktioner, kontooplysninger eller andre meddelelser, såsom nyhedsbreve, du abonnerer på;
Med dit samtykke sender du en SMS-besked;
Underret dig om nye funktioner, ændringer og / eller tjenester relateret til Tjenesterne, herunder men ikke begrænset til opdateringer, rabatter, begivenheder, nyheder om vores tjenester, produkter og / eller specielle tilbud;
Vi kontakter dig med oplysninger, undersøgelser eller annoncer, som vi mener, at du kan være interesseret i vores produkter og tjenester samt tredjepartstjenester.
Håndter og svar på dine spørgsmål eller bede om din feedback;
Anvendes til intern forskning og rapportering;
Analysere og forbedre serviceindhold og funktionalitet eller udvikle nye tjenester;

Dine rettigheder og valg
Du kan se og opdatere visse oplysninger gennem de relevante kontoindstillinger på tjenesten. For at se eller ændre andre oplysninger, der er givet til os, bedes du kontakte os på nuttetcovers@hotmail.com.

Hvis du giver kontaktoplysninger via tjenesten, og du beslutter dig for, at du ikke vil have NuttetCovers til at bruge den til markedsføringsformål i henhold til denne politik, kan du altid udelukke at bruge den.

Sikkerhed
Vi har gennemført administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre tab, misbrug og / eller ændring af dine oplysninger. Disse beskyttelsesforanstaltninger varierer afhængigt af følsomheden af ​​de oplysninger, vi indsamler og opbevarer. Alle de oplysninger, du giver os, gemmes på en sikker server. Enhver betalingstransaktion krypteres ved hjælp af SSL-teknologi (Secure Sockets Layer). Vi giver dig en adgangskode (eller et sted efter eget valg), så du kan få adgang til bestemte dele af vores hjemmeside eller vores tjenester. Du er ansvarlig for at holde denne adgangskode fortroligt. Vi beder dig om ikke at dele dit kodeord med nogen.

Copyright © 2018 NuttetCovers. Alle Rettigheder Forbeholdes.